Flygande modeller utöver det vanliga

Standard

Har du tröttnat på de vanliga trista modellplanen och modellhelikoptrarna, och känner att du nu vill han något utöver det vanliga? Då har du kommit rätt. Under de senaste åren har marknaden exploderat med nya designer och lösningar, och det är bara att välja och vraka bland alla spännande produkter.

AeroSky 550 RC 6-kanals Hexacopter är en helikopterliknande farkost med sex propellrar som sitter på varsin arm i en cirkel runt den huvudsakliga kroppen. Dessa rotorer resulterar i att den kan lyfta upp till 1,5 kilogram! Med andra ord så passar den perfekt om du vill sätta dit en kamera för att ta häftiga bilder från luften. Farkosten är väldigt stabil vilket gör att den kan flygas av såväl nybörjare som experter.

Raidentech Heliumzeppelinare med spionkamera är precis som namnet antyder en modellzeppelinare full med helium som dessutom är utrustad med en spionkamera. Med skeppets två propellrar kan du styra det precis vart du vill, fast det är främst ämnat att flygas inomhus. Detta luftskepp passar perfekt för den som tycker att vanligt modellflygande är för snabbt och hetsigt.

Fjärrstyrda fågelmodeller kanske inte kommer bli nästa stora grej inom modellvärlden, men det är utan tvekan ett väldigt intressant koncept. Nu kan du bli ägare av en modellfågel som håller sig uppe i luften enbart genom att flaxa med sina vingar! Med en fjärrkontroll så kan du styra fågeln, men modellen är inte rekommenderad för nybörjare. Har du några års modellflygning på nacken så kan detta var ett roligt alternativ till vanliga modellplan.

Quadcopter 392 är ett billigt och bra alternativ för den som vill ha en quadcopter med inbyggd kamer. Den är mycket stabil och enkel att manövrera, och med fjärrkontrollen kan du filma och ta kort precis när du vill.